Sportske CLASSIC čeone lampe

Lagane, kompaktne i lake za korišćenje, čeone lampe iz linije CLASSIC pružaju blizinsko osvetljenje za svakodnevnu upotrebu: kampovanje, trčanje, rekreaciju, putovanja,…

 

Prednosti:

 

lagane i kompaktane čeone lampe

dugo vreme sagorevanja

jednostavne za upotrebu

5 godina garancija (osim e+LITE čeone lampe: 10 godina)

 

Specifičnosti CLASSIC čeonih lampi:

 

  • HIBRIDNI KONCEPT-

Čeona lampa je kompatibilna sa tri obične baterije AAA/LR03 ili punjivom baterijom CORE, za izbor najboljeg izvora energije prema potrebi (osim e+LITE čeona lampa).

 

 

  • Oprema za biciklizam-

Dva dodatka omogućavaju Petzl čeone lampe da se koriste za vožnju bicikla:

 

– UNI ADAPT (E000BA00): lepljive kopče za bilo koju vrstu kacige/ šlema;

 

– BIKE ADAPT (E000AA00): nosač za upravljač ili stub sedišta;

 

  • Poplavni zrak

Poplavno, ujednačeno osvetljenje za ugodan vid iz blizine, prilagođeno za kratko kretanje.

 

Neke od CLASSIC čeonih lampi su:

 

  1. E+LITE baterijska lampa

 

Izuzetno lagana i kompaktana, e + LITE čeona lampa je najbolji izbor. Zahvaljujući torbici za nošenje, lampa je uvek spremna za upotrebu i može se čuvati sa baterijama deset godina u ruksaku, prsluku ili priboru za hitne slučajeve, ili se koristi kao rezervno svetlo. Njeno belo ili crveno, neprekidno, osvetljenje od 30 lumena ili stroboskopsko osvetljenje pomažu vam da budete vidljivi dok koristite ovu čeonu lampu. Zvižduk integrisan u elastičnu traku za glavu omogućava korisniku lampe da signalizuje hitnu situaciju. E+LITE čeona lampa je teška samo 26 grama. Energija- 2 litijumske CR2032 baterije (uključene), lampa podnosi ekstremne temperature: -30 ° C do + 60 ° C, čeona lampa je vodootporna do -1 metra tokom 30 minuta (IPKS7). Čeona lampa ima garanciju 10 godina.

 

  1. TIKKA čeona lampa

 

Jednostavna i kompaktna, TIKKA čeona lampa nudi osvetljenost od 300 lumena. Lampa je korisna za aktivnosti na otvorenom kao što su kampovanje, planinarenje ili tokom putovanja. Fosforescentni reflector lampe vam pomaže da je pronađete u mraku, a crveno osvetljenje lampe sprečava članove grupe da se zaslepljuju. TIKKA čeona lampa se isporučuje sa 3 standardne baterije, a takođe je kompatibilna sa CORE punjivom baterijom, zahvaljujući dizajnu HIBRID CONCEPT. Dodaci za montiranje omogućavaju pričvršćivanje čeone lampe na bilo koju vrstu šlema/ kacige ili na bicikl. Lampa je teška svega 82 g. Energija- Tri AAA / LR03 baterije (uključene) ili CORE punjiva baterija (dostupne kao dodatna oprema). Kompatibilnost baterija: alkalna, litijumska ili Ni-MH punjiva. Vodonepropusnost lampe: IPKS4 (otporan na vremenske uslove). TIKKA čeona lampa ima garanciju od 5 godina.

 

  1. ZIPKA čeona lampa

 

Jednostavna i izuzetno kompaktna, ZIPKA čeona lampa nudi osvetljenost od 300 lumena. Njen samopodesivi uvlačni kabl, Petzl patent, čini je izuzetno kompaktnom i nudi nekoliko mogućnosti nošenja ili montiranja lampe. ZIPKA čeona lampaje korisna za aktivnosti na otvorenom kao što su kampovanje, planinarenje ili tokom putovanja. Fosforescentni reflektor lampe vam pomaže da je pronađete u mraku, a crveno osvetljenje sprečava članove grupe da se zaslepljuju. ZIPKA čeona lampa je takođe kompatibilna sa CORE punjivom baterijom, zahvaljujući dizajnu HIBRID CONCEPT. Težina tampe je svega 66 g. Energija- Tri AAA / LR03 baterije (uključene) ili CORE punjiva baterija (dostupne kao dodatna oprema). Kompatibilnost baterija: alkalna, litijumska ili Ni-MH punjiva. Vodonepropusnost lampe: IPKS4 (otporan na vremenske uslove). ZIPKA čeona lampa ima garanciju od 5 godina.